Meer dan ‘even naar de kapper gaan’

Wij zijn kapsalon Gert van der Graaf uit Emmeloord uw kapper sinds 1989 . Gert van de Graaf staat voor klassiek, modern knipwerk, kortom alle behandelingen. Onze haarstylisten hebben passie voor het vak en werken professioneel, klant – en servicegericht, Fris, Stoer,  Anders.

Wij zijn een kapsalon zonder kapsones, daarbij willen we dat de klant zich op zijn gemak voelt en hopen we de behoeftige wat mee te kunnen geven.

Onze kappers zijn goed opgeleid

Het kennisniveau is hoog: u krijgt altijd een goed en bruikbaar haaradvies afgestemd op uw persoonlijkheid en passend bij uw uitstraling. Een bezoek aan kapsalon Gert van der Graaf is méér dan ‘even naar de kapper gaan’.
In onze salon staan prijs en kwaliteit voorop. kennisoverdracht vind plaats door workshops bij leveranciers en ondersteunende diensten van internationale kappersmerken. Dit zorgt ervoor dat onze klanten blij worden van het vakwerk dat onze kappers leveren en garanderen!

Ruim 30 jaar in het vak

Gert van der Graaf zit al ruim dertig jaar in het kappersvak en werkt nog steeds met veel plezier in de kapperszaak. Gert van der Graaf is na jaren sinds 2014 weer terug in Emmeloord. Vanaf 2 januari 2014 heeft hij de kapsalon van Anne Wolf overgenomen aan de Wittesteijn.

Dertien jaar geleden had Gert Van der Graaf ook al een zaak aan De Deel, maar daar moest hij destijds op last van de gemeente verdwijnen in verband met de plannen voor De Deel. Van der Graaf verhuisde vervolgens naar winkelcentrum Urkerhard op Urk. Toen de ondernemer te horen kreeg dat Anne Wolf een opvolger zocht voor zijn bedrijf, aarzelde hij niet en hapte toe. ,,We merken nu al dat de klanten zeer te spreken zijn over de voortzetting. We werken in principe op afspraak, maar klanten kunnen natuurlijk ook zo binnenlopen of er ruimte is”.

Wees Welkom, maar maak wel even een afspraak

Wij werken alleen op afspraak. Zo komen we nooit voor verrassingen te staan en hoeft u nooit lang te wachten en wordt altijd vakkundig en vriendelijk geholpen.
U krijgt bij ons altijd de aandacht die u verdient! Als u even moet wachten, zorgt de prettige sfeer ervoor dat u zich ontspannen bij voelt. De koffie staat voor u klaar!