Knippen

Voor elke coupe kan u bij ons terecht. Elke hairstylist is getraind op elk type haar en van elke haarstylist kunt u topkwaliteit verwachten. Als we u wensen hebben besproken geeft de hairstylist u passend advies. Bij een knipbehandeling zit het wassen en stylen altijd inbegrepen. De basis wordt in nat haar geknipt vervolgens drogen en stylen we de coupe. In droog haar personaliseren we het model zodat het op uw natuurlijke valling altijd goed zit.

Kleuring

Bij kapsalon Gert van der Graaf hebben we diverse kleurbehandelingen en technieken om elk gewenst resultaat te bereiken. Wij werken met het merk Goldwell. Op basis van ons advies gesprek en uw wensen, maken we de juiste keuzes voor welke type haarkleuring we gaan.

Styling voor een feestje?

Heeft u een feestje en wilt u uw haar laten stylen, opsteken of föhnen? Voor alles kunt u bij ons terecht. Samen met u creëren we een totaalbeeld die uw persoonlijkheid op natuurlijke wijze onderstreept. Tijdens de behandeling geven we u tips om uw coupe thuis ook in elke gewenst model te krijgen.

Bruidsarrangement

Uw trouwdag is één van de mooiste en belangrijkste dagen in uw leven. We verzorgen dit voor u op locatie of bij ons in de salon. Een aantal weken voor de heugelijke dag gaan we met uw testen. Hierbij bespreken we uw wensen. Aan de hand daarvan gaan we proefkapsels maken waaruit u een keuze kan maken. U kunt dit uitbreiden met eventueel een visagie. De bruidsarrangementen zijn altijd op afspraak.

Extensions of verlenging

Wilt u langer en/of voller haar? Kapsalon Gert van der Graaf kan dit voor u verzorgen door middel van extensions of een wave. Maak nu een afspraak voor een advies gesprek.